Avui al matí ens hem llevat amb ganes de galetes!
Aquesta recepta és molt fàcil de fer i ràpida, en 40 minuts podeu passar de començar el procés a tastar les galetes!
què NeCessiTeM?
- 2 OuS
- 125 gr de FarINa
- 125 gr d'AmetLla MòLta
- 115 gr de SucRE blaNc i un poLSim de sal
- 10 gr de Vainilla en poLs
- 5 gr de cANyellA en Pols
- 85 gr de ManTega
- Una CullErAda SoperA de LleT freDa
- 10gr de LleVat (royal per exemple)
- Pell RatllAda d'una LLimoNa i d'una TaronJa
- aMEtLles crueS SencERes
com Ens Hi posEm?
posem en un bol un ou sencer i del segon en separem una mica de clara que farem servir més endavant per pintar les galetes i fer que brillin, el sucre, la vainilla, la canyella, la mantega (que hem deixat fondre a foc lent en una olla) i la sal. Ho barregem tot fins que aconseguim una massa sense grumolls i homogènia.
Afegim a la massa la farina, l'ametlla mòlta, la pell de la llimona i la taronja i la llet, i barregem.
Ja tenim la massa feta!!! ja veieu que fàcil.
Per fer les galetes necessitarem una mànega de pastisser, o una pistola d'aquestes que vènen expressament per a fer reposteria i sobre un paper vegetal anem disposant les galetes (foto).
Quan hem esgotat la massa, col·loquem sobre cada galeta una ametlla crua i pintem les galetes amb la mica de clara que hem reservat del segon ou i... ja està a punt per fornejar!
Escalfem el forn a 180 graus. Primer s'han de fer i després torrar, així que depenent del forn les posarem a la safata del mig o de sota. S'hi estaran entre 10 i 15 minuts.
Al cap de 20 minutets, quan ja s'hagin refredat ja teniu l'esmorzar preparat!
BON PROFIT!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada